Hoppa till innehåll

Sjuksköterska sökes till vår enhet i Uppsala

Vi vill utöka vårt Uppsala-team med en sjuksköterska som har intresse för vaccinationer. Vi söker dig som är trygg i din roll som sjuksköterska och har tidigare erfarenhet av att vaccinera. Mottagning Bergmästaren är väletablerade i Falun och bygger just nu upp vaccinationsmottagningen som finns i Boländerna i Uppsala. Vi arbetar i vaccinationsprogrammet MittVaccin och vaccinerar mot flertalet sjukdomar men i första hand handlar det om TBE, Bältros, Vattkoppor och Hepatit. Vi erbjuder endast tidsbokad mottagning.

Mottagning Bergmästaren är en privatläkarmottagning med inriktning Hälsa & Psykiatri.

Vårt behov:
Vårt behov i nuläget är ca 4-8 timmar per vecka och arbetstiden förläggs efter överenskommelse med god planering och framförhållning. I takt med att vaccinationsmottagningen växer kommer behovet att öka av sjukskötersketid, i detta läge väljer du om du vill utöka din tid eller fortsätta på den ursprungliga omfattningen.  

Ansökan/Kontakt:
Är du på jakt efter ett roligt extrajobb hos en arbetsgivare som prioriterar din arbetsmiljö och där du får möjlighet att vara med och bygga upp vår vaccinationsmottagning i Uppsala? Hör i så fall av dig till vår VD på: therese@sjukvardskompetens.com eller 070-791 49 85.

Lämna ett svar